Çarşamba

Marmaris'te bebişlerimize uygun bir yer: Pupa Yat Otel'deyiz!


Marmaris'in suları sıcak, havası temiz. Yemyeşil doğası sizi sarıp sarmalıyor. Okaliptüs ağaçlarının gölgelediği sessiz ve sakin bir köşe isterseniz Pupa Yat Otel tam size ve çocuklarınıza göre. Fazla lüks beklemeyin. Otel binası 1970'lerden kalma, yapılan yenileme bile eski, havasını bozmamış. Sanki resepsiyona birazdan Gülşen Bubikoğlu gelecek, ya da balkondan Ayşen Gruda Tarık Akana bağıracak gibi Türk filmi görüntüleri geliyor gözünüzün önüne.


Odalar: Standart odalar küçük. Biz iki ayrı oda alarak ancak sığdık. 2 katlı 19 odalı binanın çatısı olmadığı için üst kattaki odalar çok sıcak oluyor. Mümkünse alt kattan, bahçenin denize yakın kısmından oda alın.

Yemek: Hem yarımpansiyon hem de alacart alma imkanı var. Böylece bizim gibi 7 gibi akşam yemeğini yiyenler daha özgür oluyro. Öğlen için çocuklarınıza uygun özel çorba siparişi verebiliyorsunuz.


Ortam: Palmiye, okaliptüs ve çam ağaçları arasında kocaman bir bahçe var. Çimenlik alanda çocuklarınız emekleyebilir, ağaçların gölgesinde güzelce uyuyabilirler.

Sahil: Güneydoğuya bakan sahil kuytuda kaldığı için rüzgar çok almıyor. Ağaç gölgesi bol olduğu için yakıcı sıcakta kavrulmuyorsunuz. Denizi kumluk, 15-20m sığ, sonra derinleşiyor. Çocuklar için süper... Tüm bu nostaljiye rağmen, biz iki günlüğüne diye gittiğimiz bu otelde bir hafta kaldık. Personel çok yardımcıydı. Odamızdan çıkıp hemen restorana ve sahile iniveriyorduk. Bu ikiz çocuk sahibi aileler için çok önemli. Sessiz bir mekan, sahilde güneşlenirken pusetinde uyuyan çocuğunuz gürültüye maruz kalmıyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder